Bezár

Brumberg

A BRUMBERG  Leuchten GmbH 140 éve  elimerésnek örvendő német családi vállalkozás a lámpa készítés  és a magas színvonalú világítástechnika  területén.   A vállalat Európa vezető  gyártói közé tartozik  és európaszerte a legszélesebb kínálattal rendelkezik  a különféle formájú beépíthető lámpatestekből. Egyben  professzionális világítási megoldásokat kínál szinte valamennyi felhasználási terület számára.  

Ambició, következetesség, önállóság és innováció  jellemzi  a BRUMBERG márkát. A vállalat az értékalapokon nyugvó családi tradició és a jövőbe-mutató technikai nyitottság találkozásának sikeres példája. A cég a folyamatos fejlesztésnek  és innovációnak köszönhetően a gazdaságilag nehéz időkben is a piacon tudott maradni. A családi vállalat mára a fejlesztéstől egészen a késztermékig a teljes know-how-t  egy kézben tartja.

A siker alapja az innovatív fénytechnika alkalmazása, értékes anyagokkal kombinálva. A világítótestek, a design és az ehhez kapcsolódó tartozékok, megközelítőleg valamennyi megvilágítási célhoz megfelelő megoldást kínálnak.

A vállalat az elsők között volt, ahol a szakemberek a „LED” témával elkezdtek foglalkozni. Mára a BRUMBERG ezen a területen a vezető vállalatok közé tartozik. A beépíthető sugárzók tekintetében is piacvezető, széles termékpalettát kínál a spot-okból különböző formákban és különböző anyagokkal.

A BRUMBERG partereinek mindig pontos és rugalmas megoldásokkal áll rendelkezésre. A németországi Sauerlandban található vállalat büszke optimális szervíz szolgáltatásaira, miközben  állandóan figyelemmel kiséri a vásárlói kívánságok alakulását.

Az Innovációt, Tervezést, Szolgáltatást és Minőséget nagybetűvel írják a vállalatnál. Közvetlenül reagál az állandóan változó piac igényeire. Rátermetten, sikerorientáltan, folyamatosan új fényforrásokat és formákat alkot. A család folyamatosan új beruházásokat végez az innovatív világítási megoldások fejlesztésére.

Új utakat választott a BRUMBERG annak érdekében, hogy vásárlói a termékeket még közelebbről tekinthessék meg. Ennek érdekében egy különleges LED-Competence-Center-t hozott létre.  Vásárlóknak, érdeklődőknek lehetőséget kínál itt arra, hogy különböző tématerületeken keresztül a világító elemeket, a fényerőt, a fény színeit, a hozzátartozó lehetőségekkel és vezérlésekkel együtt tekinthessék meg.

A világon több, mint 60 különböző nemzeti és nemzetközi kiállításon való részvétellel gyors visszajelzést kap a családi vállalat az újonnan bemutatásra kerülő fejlesztésekről és formatervekről.  Ezen kívül az átlagon felüli számú kiállitáson történő jelenlét az ismerettséget és a nemzetközi elismertséget is növeli.

A modern megvilágítások tervezése során bátran támaszkodhatnak a BRUMBERG professzionális támogatására. Hosszú évekre visszanyúló piaci jelenléte és tapasztalata optimális megoldásokat kínál pl. szállodák, éttermek, wellness-részlegek, egészségügyi  területek, oktatási intézmények,  üzletek, múzeumok, színházak világítástechnikai megoldásaiban. A magánházaktól kezdve egészen a nemzetközileg is ismert óriás projekteknél, mint példáula moszkvai a Kreml, vagy a hamburgi Elb-Philharmonie megvilágítása, szintén a Sauerland-i világitástechnika szakembereinek munkáját dícséri.

Minden, amit a led-ekről tudni akartál!

Bisnode tanúsítványt kaptunk!

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát...

Részletek

Zseblámpa Webshop - Fókuszálj a lényegre!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megnyitottuk Zseblámpa Webshopunkat, ahol a tőlünk megszokott minőségben és széles termékpalettán...

Részletek

GIRA - eNET - XXI. századi világításvezérlés

A német GIRA cég mára az intelligens épületfelügyeleti technológia egyik legmeghatározóbb cégévé fejlődött,...

Részletek

A színvisszaadási indexről (Ra, CRI)

Minden világítástechnikai terméket (LED fényforrásokat, LED lámpatesteket, LED szalagokat stb...) színvisszaadási tulajdonság...

Részletek