Bezár

Egyedi igények megvalósítása

A fény nélkülözhetetlen az élethez: érzéseket kelt, otthonossá varázsol, hangulatot teremt. A jó megvilágítás azt emeli ki, amit valóban érdemes, és árnyékba borítja, azt, amit nem ...

Egyedi kompozíciók a fény segítségével

A fény nélkülözhetetlen az élethez: érzéseket kelt, otthonossá varázsol, hangulatot teremt. A jó megvilágítás azt emeli ki, amit valóban érdemes, és árnyékba borítja, azt, amit nem. Akár a nappaliban világítunk meg egy bútort, akár egy múzeumban egy festményt, akár köztéren egy szobrot, kellő gondot kell fektetnünk a megfelelő módszer, eszköz és szög megválasztásába ahhoz, hogy a megvilágítandó tárgyból a legtöbbet hozhassuk ki. A tökéletes világítás több mint technika; nemcsak mérnöki, hanem alkotó munka is egyben: a technikai eszközök és a kreativitás ötvözésével szinte műalkotásokat hozhatunk létre.

Különleges megoldások

A LEDKER Kereskedelmi Szolgáltató Kft. tulajdonosa és ügyvezetője - Szentimrei János - a világítástechnika és az elektronikai disztribúció területén szerzett 20 év szakmai tapasztalattal a háta mögött alapította meg a céget. Korábban, a világ vezető kereskedelmi vállalatainak munkatársaként a szamárlétrát megjárva mindent elsajátított, amit az elektronikai disztribúció, illetve a logisztikai és képviseleti vezetés területén tudni érdemes.

Már a multinacionális cégeknél dolgozva is érdekelték az energiatakarékos és környezetbarát megoldások. Ezért is kezdett el saját vállalkozásában LED-ekkel foglalkozni, illetve, mivel meg volt győződve róla, hogy a korszerű technológia hosszú távon is bizonyítja majd létjogosultságát. Igaza is lett, hiszen a LED-es megoldásokat azóta számtalan területen (szórakoztató elektronika, orvoselektronika, számítástechnika, autóipar stb.) alkalmazzák.

A legszokatlanabb igények megvalósítása

A Szentimrei János vezetésével működő, száz százalékban magyar tulajdonú családi vállalkozás célja, hogy a fejlődő LED-es világítástechnológia legújabb vívmányai segítségével kielégíthesse ügyfelei egyedi igényeit. Legyen szó akár egy szálloda halljának hangulatvilágításáról, egy étterem RGB-megvilágításáról, illetve egy kültéri szoborcsoport még izgalmasabb műalkotássá varázsolásáról, szakértő csapatunk készen áll arra, hogy megtervezze és megvalósítsa a legkülönlegesebb és legszokatlanabb igényeket is.

Csúcsminőség és extra hosszú élettartam

A részben saját tervezésű LED-es fényforrások online nagy- és kiskereskedelme, illetve a mérnöki szaktanácsadás mellett bel- és kültéri világítási rendszerek tervezésével és vezérlésének kialakításával foglalkozunk.

Mi kiviteleztük például az üllői Idővonal-szobrok belső megvilágítását is. Munkánk során kizárólag csúcsminőségű, energiatakarékos és megbízható LED-es fényforrásokat alkalmazunk. Az extra hosszú élettartalmú LED-ek akár 80 százalékkal kevesebb energiát használnak fel, mint a hagyományos izzók.

megtérülés-számítás

Az egyedi megvilágítási igények teljesítése során, nagyobb beruházások esetén egy megtérülés-kalkulációt is elvégzünk, hogy ügyfeleink megbizonyosodhassanak róla, jól döntöttek, amikor a LED-es megoldást választották, hiszen ezekkel a fénycsövekkel akár évi több millió forintos megtakarítást is elérhetnek.

Bármilyen egyedi ötletre nyitottak vagyunk: a hagyományos fénykábelek energiatakarékos alternatíváiként szolgáló LED-szalagokkal például bármilyen szín elérhető és bármilyen különleges fényhatás megvalósítható, amit csak az ügyfél elképzelt.

Minden, amit a led-ekről tudni akartál!

Bisnode tanúsítványt kaptunk!

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát...

Részletek

Zseblámpa Webshop - Fókuszálj a lényegre!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megnyitottuk Zseblámpa Webshopunkat, ahol a tőlünk megszokott minőségben és széles termékpalettán...

Részletek

GIRA - eNET - XXI. századi világításvezérlés

A német GIRA cég mára az intelligens épületfelügyeleti technológia egyik legmeghatározóbb cégévé fejlődött,...

Részletek

A színvisszaadási indexről (Ra, CRI)

Minden világítástechnikai terméket (LED fényforrásokat, LED lámpatesteket, LED szalagokat stb...) színvisszaadási tulajdonság...

Részletek