Bezár

Épület és rendezvénydekoráció

Fények segítségével bármilyen ünnepi vagy hétköznapi esemény sokkal meghittebbé vagy épp izgalmasabbá tehető. Gondoljunk csak a karácsonyra, amely ...

Ünnepi hangulat fényekkel

Fények segítségével bármilyen ünnepi vagy hétköznapi esemény sokkal meghittebbé vagy épp izgalmasabbá tehető. Gondoljunk csak a karácsonyra, amely szintén azzal a pillanattal válik teljessé, amikor a fenyőfán kigyulladnak a fények. A fényekből alkotott díszek magukhoz vonzzák a figyelmet; legyen szó akár egy kirakat megvilágításáról, akár egy konferencia vagy kiállítás pavilonjainak dekorációjáról, akár egy étterem, egy szálloda vagy egy szórakozóhely világítástechnikai megoldásairól.

Meghittség vagy izgalom

Egy rendezvény megtervezésekor praktikus funkcióin kívül (mint például egy színpad vagy tánctér megvilágítása) érdemes a fény hangulatteremtő erejét is kihasználnunk. Hiszen a segítségével bármilyen hatást elérhetünk: a félhomály meghittséget teremt, és egy pillanat alatt ünnepi alkalmat varázsol egy hétköznapi összejövetelből; a színes, villózó fények pedig játékosságot, fiatalosságot kölcsönöznek az eseménynek.

A LED-es termékek már számtalan iparágban bizonyítottak

A 20 éve a világítástechnika és az elektronikai disztribúció területén tevékenykedő Szentimrei János vezette LEDKER Kereskedelmi Szolgáltató Kft. rendezvénytechnikai és dekorációval foglalkozó cégeknek, illetve egyedi megrendelőknek ajánlja világítástechnikai megoldásait. A cégvezető a világ vezető vállalatainál dolgozva ismerkedett meg behatóan a LED-technológiával. Mivel látta, hogy a LED-es termékek számtalan iparágban – szórakoztató elektronika, orvoselektronika, számítástechnika, autóipar stb. – bizonyították már létjogosultságukat; saját cégével mindenképp ezen a területen szeretett volna érvényesülni.

Akár 80 százalékos megtakarítás

A LEDKER által megálmodott és megvalósított fénydekorációkkal a megrendelő úgy ajándékozhatja meg rendezvénye vendégeit egy emlékezetes esztétikai élménnyel, hogy közben pénzt takarít meg, és a környezetre is vigyáz. A korszerű LED-es megoldásokkal, mint az ünnepi alkalmak, rendezvények, konferenciák, kiállítások és termékbemutatók fénydekorációjánál alkalmazott reflektorokkal, fényvetőkkel, projektorokkal, füzérekkel és égőkkel akár a felhasznált energia 80 százalékát is megspórolhatják, ez pedig jelentős megtakarítást jelent évente.

A LEDKER ezen kívül vállalja üzletek, eladóterek, kiállítóhelyiségek, információs pultok, éttermek, szórakozóhelyek, színpadok és fogadóterek világításának megtervezését és megvalósítását; illetve automata elektronikai és fényvezérlési rendszerek, okosházak kialakítását is.

Ajánlat viszonteladóknak

Ha Ön is osztozik a LED-es megoldások iránti elkötelezettségünkben, és szívesen forgalmazná termékeinket, jelentkezzen viszonteladónak! Elsősorban a rendezvénytechnikai cégeket, vállalkozásokat, fénydekorációval foglalkozó cégeket, projektmunka esetén azonban akár az egyedi megrendelőket is kedvező nagykereskedelmi kondíciókkal várjuk. Ismerkedjen meg a részletekkel most, és jelentkezzen viszonteladónak vagy nagykereskedőnek!

Küldjön nekünk emailt a nagyker@ledker.hu -email címre

Minden, amit a led-ekről tudni akartál!

Bisnode tanúsítványt kaptunk!

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát...

Részletek

Zseblámpa Webshop - Fókuszálj a lényegre!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megnyitottuk Zseblámpa Webshopunkat, ahol a tőlünk megszokott minőségben és széles termékpalettán...

Részletek

GIRA - eNET - XXI. századi világításvezérlés

A német GIRA cég mára az intelligens épületfelügyeleti technológia egyik legmeghatározóbb cégévé fejlődött,...

Részletek

A színvisszaadási indexről (Ra, CRI)

Minden világítástechnikai terméket (LED fényforrásokat, LED lámpatesteket, LED szalagokat stb...) színvisszaadási tulajdonság...

Részletek