Bezár

Karácsonyi fénydekoráció ötletek az...

Dec 07

Karácsonyi fénydekoráció ötletek

A karácsonyi világítás kiemelkedik a többi karácsonyi dekorációs megoldás közül. Ami nem csoda, hiszen decemberben, amikor a leghosszabbak az éjszakák, és sokszor a nappalok is sötétek, jól esik a szemünknek a fényárban úszó utcák, kertek, épületek, szobák, falak, karácsonyfák és ablakok látványa. Cikkünkben tippeket és ötleteket adunk, hogyan emelheti az ünnep fényét karácsonyi világítással!

Fényfüzérek

OSRAM LED fényfüzérA fényfüzérek jelentik a karácsonyi világítás alapját, és számtalan lehetőséget hordoznak magukban:
Ha nosztalgikus, klasszikus ünnepi hangulatot szeretne teremteni idén karácsonyra, akkor karácsonyi világításként bőségesen elég lehet egy fehér színű klasszikus fényfüzér a karácsonyfára, ami kiemeli a feldíszített fa szépségét.

Ha szereti, amikor az ünnep igazán különleges és extravagáns, akkor a legjobb lesz, ha tetőtől talpig fényfüzérekkel árasztja el otthonát. A karácsonyfa mellett érdemes karácsonyi világítással díszíteni az ablakokat, és akár a szobák falait is. Ha pedig azt szeretné, hogy a barátoknak, szomszédoknak, járókelőknek is jusson az ünnepi hangulatból, akkor a karácsonyi dekoráció részeként öltöztesse fényfüzérbe a kertet és otthonuk külső falait is!
Ha a környezetvédelem nem csak a mindennapokban, hanem ünnepek idején is fontos Önnek, akkor a karácsonyi világítás területén érdemes az energiatakarékos ledes megoldásokat választania. Kiemelten ajánljuk az OSRAM LED fényfüzéreit, amelyek hosszú éveken át gondoskodnak az ünnep fényeiről, miközben energiafelhasználásuk minimális.

Ha a meglepő és egyedi ünnepeket szereti, akkor távolodjon el kicsit a hagyományos karácsonyi világítástól. Vesse be a különleges, ünnepekkor ritkán alkalmazott színeket, és lepje meg szeretteit! Tippünk: Osram led pink fényfüzér.

Egyéb ötletek a karácsonyi világításhoz

karácsonyi fényfüzér

  • Ha nem szeretné plusz kiadásokba verni magát kizárólag a karácsonyi világítás miatt, akkor vásároljon olyan fényforrásokat, amelyeket az ünnepek után is használhat! Péld ául ajánljuk a Led RGB reflektorait, amelyekkel színes dekorvilágítást biztosíthat az ünnepek  idejére, utána pedig a hétköznapokon élvezheti a szemnek kellemes, természetes fehér színárnyalatait.
  • A fényfüzérek után a leggyakoribb karácsonyi világítást valószínűleg a karácsonyi figura alakú dekorációk jelentik. Egy-egy világító csillag, télapó, vagy fenyőfa az ablakban, vagy a szobák falán sokat emel az ünnepi hangulaton.
  • Aki a különlegességeket szereti, az egyszerűen nem mehet el azon különlegességek mellett, amiket a karácsonyi világítás tartogat. Elég csak a jégcsapokhoz hasonlóan lecsüngő világító jégcsapfüzérekre, vagy a mindent beborító fényfüggönyökre gondolni.

Ledes karácsonyi világítás ajánlat a 2014-es évre itt! ->  Karácsonyi led fényfüzérekMinden, amit a led-ekről tudni akartál!

Bisnode tanúsítványt kaptunk!

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát...

Részletek

Zseblámpa Webshop - Fókuszálj a lényegre!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megnyitottuk Zseblámpa Webshopunkat, ahol a tőlünk megszokott minőségben és széles termékpalettán...

Részletek

GIRA - eNET - XXI. századi világításvezérlés

A német GIRA cég mára az intelligens épületfelügyeleti technológia egyik legmeghatározóbb cégévé fejlődött,...

Részletek

A színvisszaadási indexről (Ra, CRI)

Minden világítástechnikai terméket (LED fényforrásokat, LED lámpatesteket, LED szalagokat stb...) színvisszaadási tulajdonság...

Részletek