Bezár

LED-es fényfüzérből szőtt karácsonyi...

Dec 05

LED-es fényfüzér megoldások karácsonyra!

A ledes fényfüzéreket esetében nem kell attól tartani, hogy a napokon keresztül akár folyamatosan világító fények mennyivel terhelik meg a háztartást, hiszen rendkívül takarékos, ugyanakkor látványos világítástechnikai megoldást jelentenek minden háztartás számára!

LED-es fényfüzér megoldások karácsonyra!

Fényből szőtt karácsony: LED-es fényfüzér megoldások minden alkalomra

Karácsony időszakában rövidek a nappalok és hosszúak az éjszakák, ami ideális a tökéletes ünnepi világítás kialakításához. A gyönyörű fényfüzéreket akár már délután négy óra körül bekapcsolhatjuk és egész éjszaka vidáman villoghatnak, fényt hozva a hosszú téli éjszakákba. A LED fényfüzér hatalmas előnye, hogy kül- és beltéren egyaránt ideális dekoráció, ráadásul energiafogyasztását tekintve meglehetősen takarékos, így nem kell aggódni a csillagászati összegű villanyszámla miatt sem.

A LED fényfüzérek előnyei

Karácsonyfa díszítése led fényfüzérrel

A modern technológiának köszönhetően nem csak ár-érték arányában éri meg jobban a LED fényfüzér, 

mint a hagyományos. A modern LED-es megoldások ugyanis hihetetlenül takarékosak, így a díszkivilágítást nem kell fél perc után kikapcsolni, hogy a decemberi számla el ne érje az éves fogyasztás dupláját.

Akár egész éjszaka fényárban úszhat otthona kívül-belül, miközben villanyszámlája szinte meg sem érzi a változást!

Ráadásul ezeket a fényfüzéreket elegendő egyszer felhelyezni, nem kell minden karácsonykor a létráról lógva díszíteni a ház falait. Egyrészt azért nem, mert a LED-es fényfüzérek lenyűgöző, elképesztően hosszú élettartamának köszönhetően a karácsonyi dekoráció még évtizedek múlva is tökéletesen működik majd, másrészt ezek az apró, könnyedén rögzíthető LED-es fényfüzérek gyakorlatilag láthatatlanok, így a nyári nap fényében sem lesz furcsa, hogy a ház falán ott virít a karácsonyi dekoráció.

Karácsonyi udvar a havas tájban

Ahogy közelednek az év végi ünnepek, a legtöbben nem csak a karácsonyfa dekorálására gondolnak, a házfalak megvilágítását követően az udvari örökzöldeket veszik célba. A LED-es megoldások nem csak hihetetlenül mutatósak, de az Ön pénztárcájával szemben is kíméletesek.

ledes fényfüzér ötlet kertbe Ráadásul az éjszakában a megvilágított kerti örökzöldek lenyűgöző és garantáltan maradandó élményt nyújtanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt, miközben elhozzák az ünnep üzenetét: a megújulás, az újjászületés hangulatát.

Végezetül pedig a könnyebb tájékozódás érdekében hasznos választás lehet díszfények elhelyezése az udvar vagy a kert különböző pontjain, melyeket elegendő például csak a téli időszakban használni, amikor a munkából, iskolából hazatérve már sötétség fogadja a családot. Választhatunk aktuális, alkalmi, ünnepi dekorációt a kertbe, de az év minden időszakában biztonságot, kényelmet és egyedi hangulatot biztosíthat egy járdaszegélyi díszkivilágítás vagy egy izzókkal felszerelt örökzöld, mely mutatja az utat éjszakában.

Karácsony esti mese fénnyel írva

Állítson legelésző rénszarvast udvarára, fesse a télapó szánját a tetőre, vagy maradjon sejtelmes és hintse el a szán és a rénszarvasok nyomait a ház körül LED-es fényjátékokkal, amitől kicsiknek és nagyoknak egyaránt tátva marad majd a szájuk!

Engedje szabadon fantáziáját és kreativitását, építsen karácsonyi betlehemet fényből vagy dobja fel gyermekei, és a szomszédok napját egy vidám karácsonyi fénydekorációval, mely nem csak mutatós, de kiemelkedően kedvező árú és takarékos is, így minden szempontból megéri az árát!

Nézze meg a karácsonyi ünnepek akciós ajánlatait webáruházunkban!

Tekintse meg a 2014-es karácsonyi kínálatunkat! Karácsonyi fényfüzérekMinden, amit a led-ekről tudni akartál!

Bisnode tanúsítványt kaptunk!

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát...

Részletek

Zseblámpa Webshop - Fókuszálj a lényegre!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megnyitottuk Zseblámpa Webshopunkat, ahol a tőlünk megszokott minőségben és széles termékpalettán...

Részletek

GIRA - eNET - XXI. századi világításvezérlés

A német GIRA cég mára az intelligens épületfelügyeleti technológia egyik legmeghatározóbb cégévé fejlődött,...

Részletek

A színvisszaadási indexről (Ra, CRI)

Minden világítástechnikai terméket (LED fényforrásokat, LED lámpatesteket, LED szalagokat stb...) színvisszaadási tulajdonság...

Részletek