Bezár

Led világítás

Nov 06

Led világítás

Melyik LED forrást, hol használjuk?

Számtalan előnyüknek köszönhetően egyre keresettebben a LED fényforrások, ez pedig hozta magával a kínálat növekedését. Ez jelentősen megnöveli választási lehetőségeinket, ugyanakkor felmerül a kérdés: melyiket válasszuk, melyik termék lenne nekünk éppen ideális? Az alábbiakban röviden összefoglaljuk, melyik LED fényforrás típust hol és milyen célra használhatjuk:


led izzó, helyesen led körteégőLED körteégők: a hagyományos izzók kiváltására alkalmasak. Használatukkal ezentúl jóval energiatakarékosabban világíthatjuk be otthonunk helyiségeit. Ízlésünknek megfelelően választhatunk a hideg fehér (enyhén kékes árnyalatú), a meleg fehér (enyhén sárgás árnyalatú, a hagyományos izzók keltette fényre hasonlít) és a természetes fehér (a két árnyalat közötti fény, természetes hatást kelt) színek között.
LED KÖRTEÉGŐ KÍNÁLATUNK

 

led fénycsőLED fénycsövek: ahogy a nevükből is sejteni lehet, a hagyományos fénycsövek kiváltására alkalmasak. Itt is válogathatunk a meleg fehér, a hideg fehér és a természetes árnyalatok között. T5 és T8 fénycsövek is kaphatók, hasonlóképp a hagyományos fénycsövekhez.
LED FÉNYCSŐ KÍNÁLATUNK

 led spotvilágításLED Spotvilágítók: Modernebbé tehetjük otthonunkat, ha kihasználjuk a LED spotvilágítókban rejlő lehetőségeket. Ha szeretne egyedi megvilágításokat, a hagyományostól eltérő, de a mindennapokhoz mégis jól illeszkedő fényhatásokat elérni, akkor válasszon LED spotvilágítókat, például a fürdőszobába, a konyhapult fölé, vagy akár a nappaliba vagy a hálószobába a plafonra csillagszerűen elszórva, a plafonba süllyesztve. 
LED SPOTVILÁGÍTÓ KÍNÁLATUNK

 

led szalagLED szalag (strip): Rejtett hangulatvilágításra vágyik? A legjobb megoldást nyújtja erre a LED szalag, ami ugyanakkor alacsony fogyasztású és kellő fény kibocsátására képes. A LED szalagokban egymás mellett sorban helyezkednek el a LED fényforrások, falfestésnél, felújítások során könnyedén beépíthető. Ha szeretne igazán békés, kiegyensúlyozott hangulatot, és harmóniát teremteni otthonában, használja ki a LED szalagok teremtette egyedi hangulatot! Többek között fehér, vörös, kék, zöld és sárga színekben kapható.
LED SZALAG KÍNÁLATUNK


led reflektorLED reflektorok: Otthona helyiségeihez keres fő világítást? Épületek külső falát kívánja megvilágítani? Egyéb, dekorációs megvilágítással szeretné lenyűgözni ismerőseit? A LED reflektorok minderre képesek! Ráadásul mindezt bármilyen színárnyalatban, és akár különféle fényprogramokkal teszik még ellenállhatatlanabbá. Akár kültérre, akár beltérre keres megoldást, biztos, hogy megtalálja az ideális fényforrást!
LED REFLEKTOR KÍNÁLATUNK
 

speciális led fénycső, led világításEgyéb LED világítótestek: a vadító megoldások és az extra fényhatások híve? Akkor a LED RGB technológia az, ami Önt leveszi a lábáról! Ennek a megoldásnak hála olyan LED fényforrások születhettek, amiknél mindig kiválaszthatjuk a hangulatunkhoz leginkább illeszkedő színárnyalatot (és természetesen végtelen számú árnyalat áll a rendelkezésünkre), sőt különleges fényprogramokat is teremthetünk otthonunkba!
EGYÉB LED VILÁGÍTÁS KÍNÁLATUNK

Minden, amit a led-ekről tudni akartál!

Bisnode tanúsítványt kaptunk!

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát...

Részletek

Zseblámpa Webshop - Fókuszálj a lényegre!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megnyitottuk Zseblámpa Webshopunkat, ahol a tőlünk megszokott minőségben és széles termékpalettán...

Részletek

GIRA - eNET - XXI. századi világításvezérlés

A német GIRA cég mára az intelligens épületfelügyeleti technológia egyik legmeghatározóbb cégévé fejlődött,...

Részletek

A színvisszaadási indexről (Ra, CRI)

Minden világítástechnikai terméket (LED fényforrásokat, LED lámpatesteket, LED szalagokat stb...) színvisszaadási tulajdonság...

Részletek