Bezár

Üzletvilágítások ledes fényforrásokkal

Apr 21

Üzletvilágítás led fényforrásokkal

2012-04-21 Cikkek

A LED technológia előnyei az üzletvilágítás területén is kiaknázhatók. Az új üzletek kialakításánál nem is kérdés, hogy az alacsony fogyasztású LED fényforrások tökéletes megoldást adnak, viszont a hagyományos fényforrásokkal működő üzletek esetén is érdemes ledekre váltani: az egyszeri befektetés rövid időn belül megtérül az alacsonyabb villanyszámla miatt, emellett a ledek karbantartási költsége is minimális. Ráadásul a designos Led fényforrások nem teszik tönkre az üzletekben, kirakatban lévő termékeket sem.

Miért érdemes bevetni a LED fényforrásokat az üzletvilágítás területén?

  • mert az üzletvilágítás a LED fényforrások bevetésével sokkal kisebb havi költséggel jár, mintha hagyományos világítást használna. A LED fényforrások energiaszükséglete akár 80 százalékkal is kevesebb lehet, mint a hagyományos égőké!
  • mert a LED fényforrások élettartama extrém hosszú, így a karbantartás költsége minimális lesz (nem is beszélve arról, hogy - üzletvilágításról lévén szó - a vásárlókat zavarhatja a karbantartással járó mizéria)
  • mert a LED gyártók nem csak a minőség, hanem a design területén is elkényeztetnek bennünket, így bármilyen stílusú üzlethez könnyen megtalálhatja az ideális fényforrást. Viszont ha a jelenlegi dizájnnal is elégedett, akkor sincs gond, sok LED termék a kedvelt hagyományos fejeléseknek hála belepasszol a normál lámpatestekbe.
  • mert a LED fényforrások nem teszik tönkre a termékeket, ez pedig kiemelten fontos az üzletvilágítás területén. A ledek nem bocsátanak ki UV sugarakat, így nem szívják ki az üzletben lévő termékek színét. Ráadásul a hagyom ányos fényforrásokhoz képest kevésbé melegednek fel (például míg a hagyományos izzók 100 Celsius fokra is felmelegszenek, addig a Ledek maximum 50-60 C fokra), ezzel is megkímélik az árukészletet a károsodásoktól.
  • mert ha üzlet világítás céljára a minőségi fényeket kibocsátó ledeket választ, akkor a termékek vonzóbbak lesznek a vásárlók szemében.

Milyen LED fényforrásokat válasszon üzletvilágítás céljára?

Az üzlet jellegétől is függ, hogy milyen LED fényforrást célszerű választani. Általában a ruházati üzletekhez és könyvesboltokhoz jobban illik az otthonos érzetet sugárzó meleg fehér szín, míg az autószalonoknál és ékszer üzleteknél a különlegesebb hatású hideg fehér a népszerűbb. Üzletvilágításnál sokan az AR111 foglalatú fényforrásokat is gyakran bevetik, ezek a fontosabb részletek, termékek kiemelésére ideálisak.

Az üzletvilágításnál gyakran használt LED fényforrásokat megtalálja webáruházunkban

  • Led fénycsövek – ideálisak a hagyományos fénycsövek kiváltására, azoknál jóval alacsonyabb a fogyasztásuk, és a szemnek kellemesebb fényt bocsátanak ki
  • LED mélysugárzók- a hagyományos mélysugárzók kiváltására alkalmasak
  • Csarnokvilágítások – előszeretettel alkalmazzák az üzletvilágítás területén, a különleges dizájn miatt
  • Flat panelek
Minden, amit a led-ekről tudni akartál!

Bisnode tanúsítványt kaptunk!

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát...

Részletek

Zseblámpa Webshop - Fókuszálj a lényegre!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megnyitottuk Zseblámpa Webshopunkat, ahol a tőlünk megszokott minőségben és széles termékpalettán...

Részletek

GIRA - eNET - XXI. századi világításvezérlés

A német GIRA cég mára az intelligens épületfelügyeleti technológia egyik legmeghatározóbb cégévé fejlődött,...

Részletek

A színvisszaadási indexről (Ra, CRI)

Minden világítástechnikai terméket (LED fényforrásokat, LED lámpatesteket, LED szalagokat stb...) színvisszaadási tulajdonság...

Részletek