Bezár

4. generációs ledes fénycsövek

Feb 07

Negyedik generációs LED fénycsövek

2011-02-07 Új termékek

A LED-es világítástechnika hihetetlenül gyorsan fejlődik, jelenleg a 4. generációs ledekről lehet beszélni amikor ez a világítástípusról esik szó. Ismerje meg Ön is a negyedik generációs ledes termékek előnyeit!

Negyedik generációs T5 ledes fénycső A LED világítástechnika elképesztő ütemben fejlődik. A LED fényforrások mára már nem csak, hogy tökéletesen alkalmassá váltak a hagyományos világítások kiváltására, hanem alacsony fogyasztásuknak, hosszú élettartamuknak és környezetkímélő mivoltuknak hála nagy népszerűségnek is örvendenek. A világítástechnika fejlődése továbbra is töretlen, cikkünkben a negyedik generációs LED fénycsöveket mutatjuk be.

A gyártók a többi fényforráshoz hasonlóan a LED fénycsöveket is folyamatosan fejlesztik, és egyre megbízhatóbb, egyre biztonságosabban és gazdaságosabban működő termékeket hoznak létre.

A negyedik generációs led fénycsövek előnyei

A legújabb, negyedik generációs LED fénycsövek az alábbi előnyöket tudják felmutatni a korábbi típusokhoz képest:

  • nagyobb ütésállóság jellemzi őket, ugyanis ezeket a LED fénycsöveket a korábbiakhoz képest robosztusabb és biztonságosabb zárókupakokkal látják el. Így jóval kisebb az esély arra, hogy a kupakok a szállítás vagy a telepítés közben megrepedjenek, vagy eltörjenek.
  • T8-as led fénycső - 4. generációminimális a meghibásodás lehetősége: ezt azzal érték el a gyártók, hogy csökkentették a nyomtatott áramkörök számát. A 600 mm-es LED fénycsövek esetén egy, míg a 1200 és 1500 mm-es LED fénycsöveknél két nyomtatott áramkörre ültették a ledeket. A korábbi típusoknál időnként még előfordulhatott, hogy a működés során keletkező hő és a dilatáció (Egy test térfogatának megváltozása külső erőhatás, illetve hőmérséklet hatására) miatt elváltak az egymás mellé helyezett áramkörök
  • alacsonyabb energiafogyasztás: az új generációs Epistar ledeknek köszönhetően a negyedik generációs LED fénycsövek energiafogyasztása a korábbi típusokhoz képest is alacsonyabb – mindezt kevesebb led felhasználásával, fényerő csökkenés nélkül.

Természetesen a Ledker termékei között már megtalálhatók a negyedik generációs led fénycsövek. Részletes LED fénycsőkínálatunkat megtekintheti a led fénycső termékkategóriában.

Minden, amit a led-ekről tudni akartál!

Bisnode tanúsítványt kaptunk!

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát...

Részletek

Zseblámpa Webshop - Fókuszálj a lényegre!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megnyitottuk Zseblámpa Webshopunkat, ahol a tőlünk megszokott minőségben és széles termékpalettán...

Részletek

GIRA - eNET - XXI. századi világításvezérlés

A német GIRA cég mára az intelligens épületfelügyeleti technológia egyik legmeghatározóbb cégévé fejlődött,...

Részletek

A színvisszaadási indexről (Ra, CRI)

Minden világítástechnikai terméket (LED fényforrásokat, LED lámpatesteket, LED szalagokat stb...) színvisszaadási tulajdonság...

Részletek