Bezár

Karbantartóknak

Karbantartó vállalatok számára teljes körű nagykereskedelmi szolgáltatást nyújtunk annak érdekében, hogy ügyfeleik számára a ledes technológia alkalmáza, beszerelése gyors, egyszerű és biztonságos legyen.

A modern LED-es megoldások nem csak takarékosabbá, de mutatósabbá is teszik az épületeket, legyen az egy családi házi, egy iskola vagy éppen egy ötcsillagos szálloda. Magyarországon manapság kevésbé ismert ez a takarékos és mutatós megoldás, ami pedig a legváltozatosabb terek tökéletes megvilágítását teszi lehetővé. Cégünk teljes körű szolgáltatásokat nyújt karbantartó vállalatoknak, hogy a LED-es megvilágítások beszerelése, kezelése és karbantartása egyszerű és biztonságos legyen.

Keretszerződés a professzionális logisztika érdekében

Vállalatunk 18 éves tapasztalattal rendelkezik a projektmegoldások területén. Közel két évtizedes szakértelmünk lehetővé teszi, hogy minden partnerünk számára a legideálisabb megoldásokat nyújtsuk. A tökéletes elégedettség elérése érdekében mindent a projektnek megfelelő időben, adott ütemterv szerint szállítunk, sőt, igény szerint keretszerződések megkötését is vállaljuk. Utóbbi kiemelten a nagyobb beruházások és projektek esetén jelenthet ideális megoldást, hiszen keretszerződéseinkben garanciát vállalunk a pontos kiszállításra, de garantáljuk a közös megegyezéssel meghatározott árakat és számos további feltételt is.

LED megoldások személyre szabva

Cégünk célja, hogy a hazánkban kevéssé ismert, ám annál hatékonyabb és takarékosabb LED-es megoldásokat népszerűsítse. Legyen szó speciális megvilágítási elképzelésről vagy éppen egyéni karbantartási igényekről, cégünk két évtizedes tapasztalatával és elképesztően széles kínálatával rugalmas megoldásokat kínál minden esetre.

Személyesen Önért vagyunk

Amiben nagykereskedésünk képes többet nyújtani, az a személyes kapcsolattartás, ami partnereink elégedettségének garanciája is egyben. Vállalatunknál lehetőség van egyrészt az egyedi projektek, másrészt a viszonteladói árak megegyezés alapján történő kialakítására.

Az általunk forgalmazott termékekbe vetett hitünket és a LED-es megoldások iránti elkötelezettségünket mutatja az is, hogy minden termékünkben, de irodáinkban, sőt, a dolgozóink otthonában is az általunk forgalmazott termékeket alkalmazzuk.

Keressen meg minket bizalommal akár email-ben akár telefonon keresztül!

Minden, amit a led-ekről tudni akartál!

Bisnode tanúsítványt kaptunk!

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát...

Részletek

Zseblámpa Webshop - Fókuszálj a lényegre!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megnyitottuk Zseblámpa Webshopunkat, ahol a tőlünk megszokott minőségben és széles termékpalettán...

Részletek

GIRA - eNET - XXI. századi világításvezérlés

A német GIRA cég mára az intelligens épületfelügyeleti technológia egyik legmeghatározóbb cégévé fejlődött,...

Részletek

A színvisszaadási indexről (Ra, CRI)

Minden világítástechnikai terméket (LED fényforrásokat, LED lámpatesteket, LED szalagokat stb...) színvisszaadási tulajdonság...

Részletek