Bezár

Kivitelezőknek

Egy nagy projekt megpályázásához és elnyeréséhez minden esetben tökéletes partnerekre van szükség. A megbízható munkavégzés, az elvégzett munkára vállalt garancia, a több évtizedes tapasztalat teszi a Ledker Kft.-t a legjobb partnerré, ha modern, energiatakarékos és környezettudatos világítási megoldásokról van szó.

Projektvédelem felsőfokon

Minden viszonteladónknak maximális projektvédelmet nyújtunk. Ez azt jelenti, hogy bármely viszonteladónk hoz egy projektet, maximálisan támogatjuk őt annak megnyerésében, az első lépésektől az utolsóig.

Pályázzon és nyerjen meg fantasztikus projekteket a Ledker Kft. támogatásával. Vegye igénybe és használja fel egyedi készítésű, elképesztően pontos mérnöki tervezéssel készült megoldásainkat.

Tervezés és kivitelezés egyedi módon

Minden egyes termékünket bevizsgáljuk és teszteljük, mielőtt megjelennek a piacon, de a piacra kerülés után is folyamatos a minőség-ellenőrzés. Emellett pedig folyamatosan készítünk saját tervezésű, illetve egyedi igényeket kielégítő LED megoldásokat, így támogatásunknak köszönhetően minden viszonteladónk képes a legkülönbözőbb igények kielégítésére.

Az egyedi projekteket külön megrendelésre, közös megegyezéssel kialakított áron teljesítjük, hiszen vállalatunk célja a kölcsönös elégedettség és a mindkét fél számára előnyös üzlet megkötése. Legyen szó mintázásról vagy méretezésről, nálunk megtalálja a maximális segítséget a projekt elnyeréséhez. Vegyen részt a Ledker Kft. által szervezett közös gyártói látogatásokon és nyerje meg a megpályázott projektet. Jelentkezzen személyesen a nagyker@ledker.hu e-mailcímen.

Kiemelkedő minőség, hosszú élettartam

Mind a saját gyártású, mint a világ legelismertebb disztribútoraitól származó LED fényforrásaink csúcsminőségűek, ráadásul mindegyikük energiatakarékos és az élettartamuk is extra hosszú. Emellett minden viszonteladónk számára biztosítunk ingyenes megtérülés-számítást is, aminek köszönhetően a projektekhez is könnyedén kiszámolható, hogy a LED-alapú megoldás mennyivel lenne takarékosabb hosszú távon, mint a hagyományos típusú világítás kialakítása.

Minden, amit a led-ekről tudni akartál!

Bisnode tanúsítványt kaptunk!

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát...

Részletek

Zseblámpa Webshop - Fókuszálj a lényegre!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megnyitottuk Zseblámpa Webshopunkat, ahol a tőlünk megszokott minőségben és széles termékpalettán...

Részletek

GIRA - eNET - XXI. századi világításvezérlés

A német GIRA cég mára az intelligens épületfelügyeleti technológia egyik legmeghatározóbb cégévé fejlődött,...

Részletek

A színvisszaadási indexről (Ra, CRI)

Minden világítástechnikai terméket (LED fényforrásokat, LED lámpatesteket, LED szalagokat stb...) színvisszaadási tulajdonság...

Részletek