Bezár

Osram-siteco

Az OSRAM leányvállalata, a Siteco a bel- és kültéri világítási lámpatestek, valamint a vevőigény szerinti világítási megoldások vezető gyártója.

 Innováció, minőség és szolgáltatás - ez a Siteco. Szakértelme különösen a projekt üzletágban, az innovatív technológiák, új termékek és felhasználó-orientált megoldások terén jelentős. Foglalkoznak a természetes fény és a beltéri mesterséges világítás kombinálásával, a speciális világításvezérlő lehetőségekkel, és a nagyon hatékony, LED technológián alapuló kültéri világítással. A Siteco minden jelentősebb világítási alkalmazása döntő hatással van a jövő irodai és ipari világítási, közvilágítási, üzlet- és sportvilágítási koncepcióira.

 

Az elektronikus Siteco termékkatalógusban több mint 4000 termék található - minden világosan bemutatva. Minden termékre megtalálhatók a fotometriai vizsgálati eredmények, a tervezési adatok, ismertető szövegek, pdf adatlapok és szerelési útmutatók.

 

A Siteco világítási eszközei: mindig az élvonalban, a jövőbe mutató úton. 

Webhopunkban szereplő Osram-Siteco termékek itt megtekinthetőek

Minden, amit a led-ekről tudni akartál!

GIRA - eNET - XXI. századi világításvezérlés

A német GIRA cég mára az intelligens épületfelügyeleti technológia egyik legmeghatározóbb cégévé fejlődött,...

Részletek

A színvisszaadási indexről (Ra, CRI)

Minden világítástechnikai terméket (LED fényforrásokat, LED lámpatesteket, LED szalagokat stb...) színvisszaadási tulajdonság...

Részletek

Megtérülés: Ledes raktár- és csarnokvilágítás - 4/4.

Ledes raktár- és csarnokvilágítás - költségmegtérülés számítás táblázatokkal és...

Részletek

Megtérülés: Egyterű irodák, nagyobb termek led megvilágítása - 3/4.

A LED-es világítástechnika egyterű irodákban, osztálytermekben és nagy termekben lényegesen olcsóbb, gazdaságosabb mint a...

Részletek